Breaking News

House of Fame - Ξέσπασε ο Μεταξόπουλος: «Στα δώσαμε όλα και δεν μας έδωσες τίποτα! Πόσο κρίμα...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Χρύσας Μαλακόζη από το House of Fame, στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας οι καθηγητές σχολίασαν τις εμφανίσεις των σπουδαστών στο live concert της περασμένης Παρασκευής.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, εκνευρίστηκε με τις επιδόσεις κάποιων σπουδαστών, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Άρη Βανταράκη.

Όπως θα δείτε στο 3ο βίντεο, που ακολουθεί, όταν έφτασε η στιγμή της αξιολόγησης της Μαριάννας Κάρα, που είναι μία από τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση (μαζί με την Έλενα Δομάζου και την Πηνελόπη Τσιακυρίδου), η Πέννυ Μπαλτατζή δεν έκρυψε την απογοήτευσή της σχετικά με τη φωνητική της πρόοδο στη μουσική Ακαδημία.

«Πάρα πολύ ωραίο χορευτικό... τι να πω;... πάρα πολύ ωραίο χορευτικό. Με μάγεψε το χορευτικό και ήταν και φανταστικό το σκηνικό σου... Έχω αδειάσει, νιώθω ότι είμαι άδεια πια. Έτσι αισθάνομαι. Δεν ξέρω τι να πω πια γιατί πάλι θα επαναλάβω και θα γίνω βαρετή. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να πω. Δεν έχω...», είπε χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος πρόσθεσε: «Στα δώσαμε όλα και δεν μας έδωσες τίποτα! Πόσο κρίμα... Να χορεύεις τόσο ωραία, να έχεις τόσο ωραία σκηνική παρουσία... πού είναι η φωνή; Θα αναρωτηθώ με το χέρι στην καρδιά και θα σε ρωτήσω "Υπάρχει φωνή;"».

Στη συνέχεια η Μαριάννα δεν άντεξε στην πίεση, ζήτησε να βγει έξω από την αίθουσα και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε τα βίντεο.