Breaking News

Η συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη Χριστίνα Κοντοβά: « Θα είμαι νονά της Ada» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Παρασκευή, η Χριστίνα Κοντοβά συγκίνησε με την ανάρτησή της στο Instagram, μέσα από την οποία γνωστοποίησε ότι ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα κoριτσάκι από την Αφρική.

«Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κoριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω», έγραψε, μεταξύ άλλων, η σχεδιάστρια μόδας στη φωτογραφία που δημοσίευσε, που τη δείχνει να κρατάει στην αγκαλιά της τη μικρή Ada...

Το Σάββατο η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», με τη φίλη της Σίσσυς Χρηστίδου να μην κρύβει τη συγκίνησή της.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ... Δεν μπορώ να μιλήσω... Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Είναι πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της. Εγώ θα είμαι νονά της Ada», τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο.