Breaking News

Ηρώ Μπέζου: «Υπάρχει μια προκατάληψη για το όνομά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Αυτή την περίοδο συμμετέχω στα γυρίσματα μιας μικρού μήκους ταινία, που αναφέρεται σε μια εpωτική ιστορία», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» η ηθοποιός Ηρώ Μπέζου.

Και πρόσθεσε: «Βλέπω τηλεόραση, σαν θεατής μου αρέσει, αλλά δεν είναι κάτι που με γοητεύει πολύ καλλιτεχνικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη σχέση μου με το θέατρο, που είναι και κάτι που απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και κόπο. Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, για να πάω σε casting, όχι ανάθεση, αλλά δεν έχω συντονιστεί μ' αυτό. Προφανώς, υπάρχει μια προκατάληψη για το όνομά μου. Σε ένα βαθμό μπορεί και να ισχύει, δεν ξέρω, εμένα δεν μου έχει τύχει...».

Η Ηρώ Μπέζου είναι η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στην παιδική της ηλικία, όταν συμμετείχε σε δύο επεισόδια της σειράς «Εκείνες κι εγώ» ("Καλήν εσπέραν άρχοντες" και "Ο γάμος"). Ως επαγγελματίας ηθοποιός δουλεύει κατά κύριο λόγο στο θέατρο, ενώ έχει δώσει τη φωνή της σε μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων. To 2019 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την παράσταση «Το φιντανάκι» του Παντελή Χορν.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της.