Breaking News

Πέθανε ο ηθοποιός Joseph Siravo (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο ηθοποιός Joseph Siravo, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ήταν γνωστός για το ρόλο του στη σειρά "The Sopranos".

Το θάνατό του επιβεβαίωσε ο ατζέντης του στο περιοδικό Variety, σημειώνοντας ότι πέθανε την περασμένη Κυριακή (11/4) μετά από «μια μακρά, θαρραλέα μάχη» με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Σχετική ανάρτηση για την απώλειά του έκανε και η κόρη του στο Instagram.

Ο Joseph Siravo συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως: "For Life", "The Blacklist", "Made in Jersey", "Dirty Seχy Money", "Law and Order", "American Crime Story" κ.α.

Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο του το 1993 στην ταινία "Carlito's Way", με πρωταγωνιστή τον Al Pacino. Μεταξύ των ταινιών, που εμφανίστηκε, οι: "The Report", "Equity", "Motherless Brooklyn" και " The Wannabe". 

Σύμφωνα με το Variety, ο Joseph Siravo γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον, όπου και μεγάλωσε. Ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, ενώ στη συνέχεια έλαβε το MFA στο θεατρικό πρόγραμμα της Σχολής Τεχνών Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, όπου αργότερα δίδαξε ως δάσκαλος.

Ο ηθοποιός άφησε πίσω του την κόρη του Allegra Okarmus, τον γαμπρό του Aaron Okarmus, τον εγγονό του Atticus, την αδελφή του Maria και τους αδελφούς του Mario, Ernest και Michael.