Breaking News

Juan Joya Borja: Πέθανε ο Ισπανός κωμικός με το χαρακτηριστικό γέλιο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο Ισπανός κωμικός Juan Joya Borja, που ήταν γνωστός διεθνώς για το χαρακτηριστικό του γέλιο.

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται το ABC de Sevilla, πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Virgen del Rocío μετά από «ξαφνική υποτροπή» στην υγεία του.

Ο κωμικός, που ήταν γνωστός ως El Risitas, είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσίασε ο Jesús Quintero.


Το γέλιο του έγινε viral το 2014, όταν πολλοί τον «ενσωμάτωσαν» σε κάθε είδους βιντεάκι, χρησιμοποιώντας ακόμα και άσχετους υπότιτλους σε διάφορες παρωδίες.

Τα βίντεο βασίστηκαν σε τηλεοπτική συνέντευξη, που παραχώρησε τον Ιούνιο του 2007 στην εκπομπή «Ratones Coloraos» του Jesús Quintero.

Ο Juan Joya Borja αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εδώ κι έναν χρόνο. Τον Μάρτιο ευχαρίστησε τους θαυμαστές του, που διοργάνωσαν μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να του αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι, μετά από  αγγειακό πρόβλημα.