Breaking News

Α. Καμιτσάκης: Τα 6 αδέρφια του, οι σπουδές που εγκατέλειψε για την υποκριτική και η δυσάρεστη εμπειρία σε ακρόαση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο παπάς του Κολοκοτρωνιτσίου από το «Καφέ της Χαράς», έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο νεαρός ηθοποιός, που αναφέρθηκε στον ανατρεπτικό ρόλο του στη σειρά του ΑΝΤ1, εξομολογήθηκε - μεταξύ άλλων - στον παρουσιαστή:

«Στην Αθήνα ήρθα το 2014 για να σπουδάσω θέατρο, ήμουν 28 χρονών. Μέχρι τότε σπούδαζα πληροφορική, αλλά την παράτησα. Αποφάσισα να κάνω κάτι που μ' αρέσει κι ας πεινάσω. Γιατί με την πληροφορική και θα πεινούσα σίγουρα και δε θα μου άρεσε. Η πληροφορική είναι επάγγελμα του μέλλοντος, με την προϋπόθεση να σ' αρέσει και να μπορείς να "παίξεις μπάλα". Οπότε, αποφάσισα να πεινάσω με κάτι που μ' αρέσει! Τελείωσα το 2017, ωστόσο είχα το βιοποριστικό κομμάτι καλυμμένο γιατί δούλευα και σαν μπάρμαν.

Είμαστε 7 αδέρφια, πέντε κoρίτσια και δύο αγόρια. Οι τρεις αδερφές μου είναι παντρεμένες. Η οικογένειά μου είναι θρησκευόμενη, πηγαίναμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Τηρούσαμε όλα τα θρησκευτικά έθιμα. Η μητέρα μου δεν προλάβαινε να δουλέψει, καθώς μας μεγάλωνε. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο δήμο Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη, σαν οδοκαθαριστής. 

Είχα μείνει μόνος μου και στις Σέρρες όταν σπούδαζα, αλλά δεν έζησα έντονη φοιτητική ζωή γιατί ήμουν πάνω από έναν υπολογιστή και έπαιζα συνεχώς video games. 

Είμαι συλλέκτης εισιτηρίων θεάτρου. Τα περισσότερα έχουν φθαρεί από το χρόνο και έχει μείνει μόνο το λευκό χαρτί.

Είχα βρεθεί σε μια ακρόαση, όπου μου ζητήθηκε - αν θέλω - να γδuθώ, ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος. Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν έδωσα σημασία, έκανα αυτά που έπρεπε και έφυγα... Αυτή η ιστορία με έκανε πιο επιφυλακτικό και πλέον ρωτάω πριν πάω σε ακρόαση».

Δείτε τη συνέντευξη.