Breaking News

Κ. Γερονικολού: «Μπορώ να κοιτάξω τους συναδέλφους μου στα μάτια, τις πληγές μου τις αποκάλυψα δημόσια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μίλησε για την καραντίνα και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, περιγράφοντας με χιουμοριστική διάθεση πώς η μητέρα του προσπαθεί, μάταια, να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

Επίσης, η όμορφη ηθοποιός μίλησε και για το καινούργιο project που έχει μπει στη ζωή της (glance.gr), ένα site με γυναικεία θεματολογία, στο οποίο αρθρογραφεί, που τη βοήθησε να εκτονώσει το συναίσθημα της εξωστρέφειας που της δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, καθώς και στα συναισθήματα που της προκάλεσε η Ζέτα Δούκα, την οποία θέλησε να στηρίξει και δημόσια. Συγκεκριμένα, είπε στον παρουσιαστή:

«Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω, δηλαδή ότι μπορώ να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους στα μάτια και να ξέρω ότι δεν έχω κάποιο μυστικό, δεν κρύβω μια βαθιά πληγή. Τις πληγές μου τις αποκάλυψα δημόσια και γι' αυτό μαλάκωσαν.

Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά την εκτιμώ απίστευτα και επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέποντάς την να ξεγuμνώνεται έτσι και να ξεδιπλώνει αυτό - το οποίο προφανώς την έτρωγε για να το επαναφέρει μετά από τόσα χρόνια -, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα, που δεν ήξερα ότι τα είχα.

Δηλαδή, αν τα λέγαμε πριν από ένα χρόνο σε ένα ταβερνάκι και με ρωτούσες αν έχω κάποια πληγή, ίσως να σου έλεγα "Όχι, Γρηγόρη είμαι πολύ καλά", γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι.

Όταν, όμως, είδα έναν πληγωμένο άνθρωπο, αισθάνθηκα σαν αδερφή της και σαν να το έχω πάθει κι εγώ. Επομένως, ήταν αυθόρμητο να θέλω να τη στηρίξω δημόσια. Δεν το έκανα για να μιλήσω για εμένα. Πιο πολύ το έκανα για να τη στηρίξω και τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα με πολλή αγάπη».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.