Breaking News

Ξεφυλλίζοντας το φωτογραφικό άλμπουμ της Θεοφανίας Παπαθωμά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η «Φωτογραφία της ζωής μου» και η Μαριάννα Τουμασάτου έκαναν μια βόλτα στο παρελθόν, μίλησαν για το παρόν και ενέπνευσαν αισιοδοξία για το μέλλον.

Με τη βοήθεια του φωτογράφου, Αλέξανδρου Μαραγκού και της ομάδας παραγωγής, η εκπομπή ξεφύλλισε - μεταξύ άλλων προσώπων - το φωτογραφικό άλμπουμ της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της εκπομπής, η Θεοφανία Παπαθωμά γεννήθηκε στην Γερμανία και 4 μηνών ήρθε με την οικογένειά της στις Σέρρες. Μεγάλωσε με τη γιαγιά της και είναι πολύ δεμένη με τα αδέρφια και τα ξαδέρφια της. Σπούδασε Νομική στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling και μετά ήρθε η υποκριτική.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς». Ο Μανούσος Μανουσάκης ενθουσιάστηκε μαζί της και της έδωσε μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Άγγιγμα Ψυχής». Από εκεί έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Με τον Πασχάλη Τσαρούχα έγιναν ζευγάρι το 2005 και έμειναν μαζί για επτά χρόνια. Απέκτησαν έναν γιο, τον Αχιλλέα. Ήταν δύσκολη η απόφαση του διαζυγίου. Μετά γνώρισε τον Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες και είναι μέχρι και σήμερα μαζί.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.