Breaking News

Survivor: Ένταση στο συμβούλιο - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο και την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο συνεχίστηκε η ένταση, που είχε ξεκινήσει νωρίτερα, μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος του είχε πει ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας.

Τον Ηλία υποστήριξαν η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που κατηγόρησαν τον τραγουδιστή ότι μεταδίδει κακή ενέργεια στην ομάδα, ενώ ο Τριαντάφυλλος είπε ότι για ακόμη μία φορά τα έχουν βάλει μαζί του.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής αναφέρθηκαν στη συμφωνία που είχαν κάνει με τον Σάκη Κατσούλη να βγουν υποψήφιοι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Ωστόσο, η συμφωνία ακυρώθηκε, καθώς ο Σάκης κέρδισε την ατομική ασυλία...

Ο Σάκης έριξε τους τόνους, τονίζοντας ότι τους καταλαβαίνει εν μέρει, όμως, δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας είχε μικρή διάρκεια με αποτέλεσμα να μην προλάβει να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει.

Όσον αφορά την ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.