Breaking News

MasterChef: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η παίκτρια που πέρασε απευθείας στους «9» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Λίας Μακροστέργιου, στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης οι 10 διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν στο MasterChef 5, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα Mystery Box διαφορετικό από τα προηγούμενα. Συγκεκριμένα, αντίκρισαν στην κουζίνα  δύο διαφορετικά Mystery Box, ένα κόκκινο κι ένα μαύρο.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία είχε ένα πολύ δυνατό πλεονέκτημα ενόψει του τεστ δημιουργικότητας, που ακολούθησε. 

Συγκεκριμένα, είχε την επιλογή να μην μαγειρέψει. Η Μαρίνα επέλεξε την ασφάλειά της και είπε πως δε θα μαγειρέψει, με αποτέλεσμα να περάσει απευθείας στους "9" του MasterChef 5.

Η απόφαση της Μαρίνας προκάλεσε τα ειρωνικά γέλια του Ιωάννη Αυλωνίτη, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης άρχισε να... "κακαρίζει".

Στο δύσκολο τεστ δημιουργικότητας, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν με κύριο υλικό το ψάρι. Η Μαρίνα είχε και δεύτερο πλεονέκτημα, να μοιράσει τα είδη ψαριών, δυσκολεύοντας κάποιους παίκτες με τις επιλογές της.

Οι κριτές αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών και θεώρησαν ότι τα τρία χειρότερα πιάτα είχαν η Ανούς Χεριμιάν, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης, οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο επόμενο επεισόδιο οι τρεις παίκτες θα φορέσουν τις μαύρες ποδιές τους και θα μαγειρέψουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του Star.

Δείτε τα βίντεο.