Breaking News

Μεγάλη ανατροπή στο MasterChef: Αποχώρησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του MasterChef 5. Η απόφασή της να μην διεκδικήσει την ασυλία αποδείχθηκε μοιραία...

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η αρχηγός της ηττημένης Μπλε ομάδας, Μαργαρίτα, είχε αναλάβει την ευθύνη για την ήττα, ανακοινώνοντας πως δε θα διαγωνιστεί στη δοκιμασία ασυλίας, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. 

Στο επεισόδιο του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία, με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους να συγκεντρώνουν η Μαργαρίτα, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Ο Στέφανος Χίλας, που είχε κερδίσει την ασυλία, δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, αλλά μόνο να ψηφίσει. 

Να σημειωθεί ότι η Μαργαρίτα συμμετείχε για πρώτη φορά σε δοκιμασία αποχώρησης, καθώς πριν λίγες ημέρες ο Τζιοβάνι Σκαράτζι χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να τη «σώσει».

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Μαρία Λαζαρίδου φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και έδωσαν μαγειρική μάχη, διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.


Οι τρεις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα αυξημένης δυσκολίας πιάτο δια χειρός του καταξιωμένου pastry chef, Μαρίνου Κοσμά, έχοντας στη διάθεσή τους 1 ώρα και 45 λεπτά.


Η ώρα περνούσε και η Μαργαρίτα ένιωθε ότι δε θα προλάβει να παρουσιάσει ολοκληρωμένο πιάτο. Όταν τελείωσε ο χρόνος ξέσπασε σε λυγμούς.  Μάλιστα,  είπε πως ντρέπεται να παρουσιάσει το πιάτο της στους κριτές.


Οι κριτές θεώρησαν ότι η χειρότερη προσπάθεια ήταν της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, η οποία αποχώρησε συγκινημένη από το MasterChef 5. Ωστόσο, οι κριτές αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στις μαγειρικές της ικανότητες.


Η Μαρία Λαζαρίδου και ο Παναγιώτης Τζαμαλής παρέμειναν στο MasterChef 5 και πέρασαν στην τελική 8άδα.