Breaking News

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν μπορώ να έχω την ευθύνη για κάτι ζωντανό, ακόμα και για τα λουλούδια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια απουσίας, με τη μεταφορά της παράστασης «Συμπέθεροι Από Τα Τίρανα» στη μικρή οθόνη, 

«Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος», τόνισε, αναφερόμενος στις «Τρεις Χάριτες» και στην από κοινού απόφαση με το συγγραφικό του δίδυμο, τον Θανάση Παπαθανασίου, να μην επιτρέπεται η σειρά να παίζεται σε επανάληψη.

Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar -  All Star», που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της  προσωπικής του ζωής.

Επίσης, περιέγραψε την κρίση ηλικίας που βίωσε όταν ήταν 47 ετών, ενώ είπε σχετικά με την απόφασή του να μην αποκτήσει παιδί:

«Δε θέλησα ποτέ να γίνω μπαμπάς. Αν έρθεις στο σπίτι μου θα δεις ότι έχω μια πολύ μεγάλη βεράντα, χωρίς λουλούδια. Όλο λέω ότι θα βάλω λουλούδια, αλλά το αναβάλω. Δεν μπορώ να έχω την ευθύνη για κάτι ζωντανό, ακόμα και για τα λουλούδια».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.