Breaking News

Ρ. Χαραλαμπίδης: «Με τρόμαξε η ματαιότητα του έpωτα - Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show», όπου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερα Μας Χρόνια», ενώ σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες και την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη γέννησή του και το θαύμα που βίωσαν με τον ερχομό του οι γονείς του, οι οποίοι για πολλά χρόνια δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί. Νωρίτερα, τόνισε για την προσωπική του ζωή:

«Πάντα ρωτώ τον εαυτό μου "Ρένο, τι έγινε και δεν παντρεύτηκες ποτέ;". Έχω διάφορες απαντήσεις σε διάφορες εποχές. Για μένα είναι ένα αίνιγμα το ό,τι δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης και ανεκτικός. Σε συζητήσεις με τον εαυτό μου βαθιάς ειλικρίνειας, θεωρώ ότι δεν παντρεύτηκα γιατί το παράκανα με τη δουλειά. Έδωσα πολλή ενέργεια στη δουλειά μου, αλλά δεν έδειξα το απαραίτητο ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή.

Γνώρισα ενδιαφέρουσες γυναίκες, που ήμουν περήφανος για τη συνέχεια της ζωής τους και μετά από μένα, γιατί θα μου ήταν αβάσταχτο να έχω προκαλέσει ζημιές... Για να είμαι ειλικρινής, δεν χτύπησε ποτέ το βιολογικό μου ρολόι να θέλω να γίνω πατέρας. Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη.

Με τρόμαξε η ματαιότητα του έpωτα, όταν είδα φιλικά ζευγάρια, που ξεκίνησαν από μεγάλο πάθoς και ταίριαζαν πάρα πολύ και κατέληξαν δύο άνθρωποι, που να μπαίνω εγώ στη μέση για να μην παίξουν ξύλο μπροστά στα παιδιά τους. Αξιόλογοι άνθρωποι... όλο αυτό με τρόμαξε.

Όταν λέω σε κάποιον ότι δεν έχω παντρευτεί, με κοιτάζει σαν να μην πηγαίνει κάτι καλά στο μυαλό μου. Αυτό είναι ένας ιδιότυπος ρατσισμός, μια ανωριμότητα της κοινωνίας. Το ό,τι δεν παντρεύτηκα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι στα καλά μου. Ίσως δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι υπεύθυνος. Θα βάλω την υπογραφή μου όταν είμαι σίγουρος».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1 που ακολουθεί.