Breaking News

Σ. Μπιμπίλας: «Συνέλευση του Πειθαρχικού για το αν θα διαγραφεί ή όχι από το ΣΕΗ ο Δ. Λιγνάδης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για το ελληνικό #metoo και για το «κύμα» καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου το προηγούμενο διάστημα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, οι καταγγελίες συνεχίζονται, ωστόσο αφορούν πρόσωπα που δεν είναι τόσο γνωστά, με αποτέλεσμα να μην ασχολούνται οι εκπομπές και τα μέσα γενικότερα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε όταν είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που αφορούσαν ηχηρά ονόματα.

«Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ συνεχίζει το έργο του. Έχει πολλούς φακέλους που πρέπει να φτάσουν στο Δ.Σ. και μετά σε γενική συνέλευση. Αύριο, Κυριακή, έχουμε την πρώτη μεγάλη συνέλευση, όπου θα αποφασιστεί αν θα αποπεμφθεί ή όχι από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Το παγκάκι», που ανεβαίνει ξανά και θα προβληθεί διαδικτυακά (video on demand) στην πλατφόρμα viva.gr από τις 17 Απριλίου και για 7 ημέρες.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.