Breaking News

Ο βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης μίλησε για την απίστευτη περιπέτεια της υγείας του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απίστευτη περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος είπε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»:

«Έφαγα ένα σάντουιτς και παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη έκανα τεστ covid, αλλά ήταν αρνητικό.

Μετά πήγα στην Κοζάνη για το Σαββατοκύριακο και ξεκίνησε ένας πυρετός μεταξύ 37,5 με 38. Ξεκίνησα αιματολογικές εξετάσεις, που έδειξαν παράξενα αποτελέσματα. Σήμαινε ότι υπάρχει μια φλεγμονή... Οι μέρες περνούσαν και τελικά βρέθηκε ότι ήταν ένας εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη φλεγμονή, τη δηλητηρίαση του εντέρου, μπήκε στο αίμα κι από εκεί στην καρδιά...

Μάλλον υπήρχε μια διαδικασία βλάβης στην καρδιά κι όταν τελευταία στιγμή ο πνευμονολόγος με "διέταξε" σχεδόν να φύγω στη Θεσσαλονίκη, όπως και έκανα, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι πρόκειται για ενδοκαρδύτιδα και όχι μόνο αυτό... Είχε ήδη κάνει σημαντική βλάβη στη βαλβίδα που θα έπρεπε να αντικατασταθεί.

Οι γιατροί είπαν ότι αυτό προήλθε από μια μόλυνση που πήγε στην καρδιά μέσω του εντέρου και της φλεγμονής που αναπτύχθηκε. Δυστυχώς ήταν πράγματα, που εγώ για πρώτη φορά τα άκουγα. Υποβλήθηκα σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και όλα πήγαν καλά».

Δείτε το βίντεο.