Breaking News

Π. Λαγούτης: «Ξαναγεννήθηκα όταν πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν και ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο του στη σειρά  «Ήλιος». Επίσης, μίλησε για τη γνωριμία του με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, τονίζοντας ότι τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ» θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Προς το τέλος της συνέντευξης, μίλησε για την απεξάρτησή του από τον τζόγο. Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί:  «Έχω κάτσει σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια για 36 ώρες! Δεν απαντούσα ούτε στα τηλέφωνα, παρά μόνο όταν είναι τα παιδιά μου. Το χειρότερο με αυτού του είδους τον εθισμό είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτός. Δεν είναι όπως με τους ναρκομανείς ή με τους αλκοολικούς που γίνονται δυσάρεστοι στους γύρω τους. Όταν κάποιος έχει εθισμό στον τζόγο μπορεί να φέρεται φυσιολογικά και στο κεφάλι του να γίνεται χαμός».

Ο Πέτρος Λαγούτης είπε στον Γρηγόρη Αρανούτογλου: «Έχω δύο φορές γενέθλια το χρόνο. Έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια. Δεν με ενοχλεί καθόλου να το συζητώ. Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Ακόμα κι αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια δεν είναι ομαλή και εύκολη, έχει δυσκολίες, γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου, που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που... αλλάζεις δέρμα σαν το φίδι και ξαναβγαίνεις να ζήσεις».

Και πρόσθεσε: «Μου πήρε 26 μήνες στο ΚΕΘΕΑ για να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια... Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου, προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής. Στην αρχή επανέρχεται η επιθυμία να παίξεις κι εκεί το παλεύεις και αρχίζεις να αλλάζεις κι άλλα πράγματα... Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος, αλλά κάθε φορά που θα προχωράς, θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο, αλλά έχει και δώρα, τα οποία είναι απίστευτο το πώς έρχονται μετά ασταμάτητα».

Δείτε τη συνέντευξη.