Breaking News

Η Υρώ Μανέ και... ο ποδοσφαιριστής Σαντιό Μανέ: «Το επίθετο έχει δύο περιπτώσεις...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Υρώ Μανέ, η οποία μίλησε για την πολυετή πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και θυμήθηκε  τους ρόλους της που αγαπήθηκαν από το κοινό, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά «Η Φαμίλια», όπου πρωταγωνιστεί.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, εξομολογήθηκε ότι βίωσε απαξιωτικές συμπεριφορές, στα πρώτα της βήματα. Επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή και το σύζυγό της που την στηρίζει σε ό,τι κάνει, αλλά για και τη σχέση στοργής και αγάπης με τη μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα. 

Στο τέλος της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τον Σαντιό Μανέ, τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος μέσος για λογαριασμό της Λίβερπουλ και της Εθνική Σενεγάλης.

«Το Μανέ, το επώνυμό μου, είναι ελληνικότατο», τόνισε η Υρώ Μανέ και πρόσθεσε με χιούμορ: «Ο Μανέ είναι ένα σκουρόχρωμο ξαδελφάκι μου! Καταπληκτικός, υπέροχος ποδοσφαιριστής. Τον ξέρω τον ποδοσφαιριστή, πως δεν τον ξέρω... Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media».

Στη συνέχεια σημείωσε: «To επίθετό μου έρχεται η καταγωγή του από τη Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής, από τις αποικίες. Το επίθετο έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι ότι είναι γαλλικό και η άλλη είναι - επειδή έχουμε καταγωγή από τη Χίο και ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου - πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί. Δεν ξέρουμε τι ισχύει από όλα αυτά».

Δείτε το βίντεο.