Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Οι κατηγορίες και το «άδειασμα» στη Μαριαλένα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Survivor της Τρίτης ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, όπου επικράτησε για ακόμη μία φορά ένταση, με τον Αλέξη Παππά να συνεχίζει την επίθεσή του στον James.

Επίσης, η Μαριαλένα κατηγόρησε τον James για καθοδήγηση ψηφοφορίας. Συγκεκριμένα, είπε ότι o James συμβούλεψε τους Κόκκινους πως τους συμφέρει να χάσουν την ασυλία για να βγουν υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης και η Ελευθερία.

Η Μαριαλένα υποστήριξε ότι το άκουσε να το λέει αυτό για τον James ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ωστόσο, ο Ασημακόπουλος είπε ότι δεν θυμάται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, «αδειάζοντας» τη Μαριαλένα.

Σε αντιπαράθεση με τον James ήρθε και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Ηλία.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας οι Μπλε νίκησαν με 10-5, ενώ τραυματίστηκε ο Ηλίας Μπόγδανος των Κόκκινων. Ωστόσο, ο Ηλίας παρευρέθηκε στο συμβούλιο, έχοντας κερδίσει μάλιστα και την ατομική ασυλία, οπότε δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Κώστας Παπαδόπουλος των Μπλε... Από την ψηφοφορία των Κόκκινων τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε ο Τριαντάφυλλος, που βγήκε υποψήφιος για 7η φορά.

Ο Νίκος Μπάρτζης των Μπλε και ο Ηλίας Μπόγδανος των Κόκκινων, που είχαν κερδίσει τις ατομικές ασυλίες, υπέδειξαν τον Παύλο Γαλακτερό και την Ελευθερία Ελευθερίου αντίστοιχα.

Οπότε, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου (Κόκκινοι) και Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Γαλακτερός (Μπλε).

Να σημειωθεί ότι η Ελευθερία αποχώρησε κάποια στιγμή από το συμβούλιο γιατί ένιωσε αδιαθεσία. Αργότερα επέστρεψε και έδειξε να είναι καλύτερα.
 
Δείτε τα βίντεο.