Breaking News

Παρέμβαση Χατζηνικολάου στο «Καλύτερα δε γίνεται» - Ν. Γερμανού: «Αν συνέβη αυτό, ζητώ πραγματικά συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (29/3) ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» τον Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του, κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για την oμoφυλοφιλία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου προβλήθηκε ένα απόσπασμα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;... Αισθάνομαι ότι η τοποθέτησή του στην απάντησή του ήταν ότι δεν έχει θέμα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά έχει θέμα με το gay pride, αν κατάλαβα καλά... Κρατάμε, λοιπόν, την εκτίμηση μας στο μουσικό έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη. Συμφωνούμε στο ό,τι διαφωνούμε με τις απόψεις του σε κάποια θέματα...».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια επισήμανε ότι της έστειλε μήνυμα ο Νίκος Χαζτηνικολάου, το οποίο ανέφερε:

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του, που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές. Είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα».

Κατόπιν η Ναταλία Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο, μη κρύβοντας την ενόχλησή της για το κομμένο απόσπασμα που προβλήθηκε. Συγκεκριμένα, τόνισε: 

«Αν συνέβη αυτό, Νίκο μου, ζητώ πραγματικά συγγνώμη και ρωτώ και το control ευθέως. Κακώς κόψαμε το απόσπασμα έτσι, αν ο Νίκος έθεσε μια ερώτηση που αφορούσε παλαιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη και τον εκθέτουμε.

Ολόκληρος Νίκος Χατζηνικολάου να στέκεται απλώς να ρωτάει "ποια είναι η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία;". Θα παρακαλούσα, Βασίλη μου, να επανορθώσουμε άμεσα και να δοθεί ολόκληρη η ερώτηση, όπως ακριβώς έγινε. Του το χρωστάμε. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων...

Θα γίνει Νίκο και σ' ευχαριστώ για το μήνυμα. Γιατί δεν μπορώ να είμαι από πάνω σε όλα. Αυτά τραβάω... Κακώς κόπηκε έτσι. Διαχωρίζουμε τη θέση μας ως "μπροστινοί"...».