Breaking News

Survivor: Σε αμηχανία ο Πάνος Καλίδης όταν ρωτήθηκε για Μαριαλένα και Γιώργο Λιβάνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πάνος Καλίδης φιλοξενήθηκε την Κυριακή στο πλατό του «Σου Κου Family», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, από όπου αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε τους συμπαίκτες του, όπως και την είσοδο των νέων παικτών τον περασμένο Φεβρουάριο, μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Κατσούλης, ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Προς το τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκε αν ο Γιώργος Λιβάνης είναι διατεθειμένος να περιμένει άλλους 3 μήνες τη Μαριαλένα.

«Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει τη Μαριαλένα... Εξαρτάται από το πόσο δυνατή θα είναι η σχέση, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό... Τον Γιώργο τον ξέρω επειδή είναι συνεργάτης της συζύγου μου κι από τα social media. Τον έχω δει και μιλάμε για τη δουλειά μας... Δεν ξέρω τόσο προσωπικά πράγματα, αν έχει ενοχληθεί... Μέχρι τη στιγμή που ήμουν μέσα στο παιχνίδι, εγώ ήξερα ότι η Μαριαλένα έχει κάτι σοβαρό έξω. Αυτό είπε και οφείλω να το σεβαστώ», είπε αμήχανος ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος δεν ήταν και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στις απαντήσεις του.

Δείτε το βίντεο.