Breaking News

«Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν πολύ όμορφη αλλά είχε ένα ατύχημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι «Roomies» υποδέχθηκαν την Κυριακή τον Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος μίλησε για αγαπημένους σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει γράψει 50 βιογραφίες, μεταξύ των οποίων η πρώτη ήταν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία αρκετές φορές έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη ζωή της. «Εκείνη ήταν που πίστεψε σε μένα και μου είπε ότι μπορώ να γράψω», είπε για την αείμνηστη σταρ.

Σε παλαιότερή του συνέντευξη είχε τονίσει: «Όταν ήσουν φίλος της Βουγιουκλάκη, δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους άλλους. Κι αυτό το εννοώ και για τον Παπαμιχαήλ. Με τον Παπαμιχαήλ δεθήκαμε όταν πια η Αλίκη έφυγε από τη ζωή».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για την αγαπημένη Γεωργία Βασιλειάδου: «Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν καλλονή, πολύ όμορφη και λεπτή κοπέλα. Τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα και κάποια στιγμή στην κατοχή η Βασιλειάδου είχε ένα ατύχημα. Χτύπησε το πρόσωπό της και το άφησε. Μετά αυτό κακοφόρμισε και όταν πήγε σε γιατρό της έκοψε το μισό πρόσωπο. Και γι' αυτό βλέπετε στις ταινίες ότι από τη μία μεριά η Βασιλειάδου έχει μια ουλή τεράστια. Από εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η "κακομορφία", την οποία τελικά την έκανε καριέρα».

Δείτε όσα είπε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή του Mega.