Breaking News

Σεργουλόπουλος: «Η Τ. Μπότση μου έλεγε ότι θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσει - Απελευθερώθηκε, έβγαλε ένα αγκάθι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για την καθημερινότητα με το γιο του, το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που έγινε πατέρας, τις μονογονεϊκές οικογένειες και τα ίσα δικαιώματα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εποχή που ως ηθοποιός έπαιξε σε βιντεοκασέτες.

Νωρίτερα μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και το ελληνικό #metoo, τονίζοντας ότι γνώριζε περιστατικά από φίλες του, πριν βγουν να μιλήσουν δημόσια. 

Μάλιστα, ο ίδιος είχε γράψει σε ανάρτησή του στα social media: «Έπειτα από την καταγγελία της Μπεκατώρου και το κύμα καταγγελιών σε πολλούς τομείς, πότε θα μιλήσουν οι Ελληνίδες ηθοποιοί γι' αυτόν τον τύπο;».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Γνώριζα τι είχε συμβεί, καιρό πριν μιλήσουν δημόσια η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Μου είχαν εκμυστηρευτεί αυτό που τους συνέβη. Δεν ήταν μόνο οι δύο, ήταν 4 γυναίκες μπροστά μου που το είπαν. Και οι τέσσερις είπαν το ίδιο πράγμα, οπότε το ήξερα.

Όταν έγινε αυτό με τη Σοφία Μπεκατώρου με τάραξε συθέμελα, μάτωσε η ψυχή μου. Επειδή ήξερα τις περιπτώσεις, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και αναρωτιόμουν πότε θα μιλήσουν... Η Τζένη Μπότση μου έλεγε πολλές φορές "Θα έρθει η στιγμή που θα το πω". 

Μόλις έκανα το (παραπάνω) post, πήρα τηλέφωνο τη Τζένη για να τη ρωτήσω και μου είπε ότι δεν είχε πρόβλημα. Αν μου έλεγε ότι την πείραξε, θα κατέβαζα το post. Αργότερα η Τζένη μου είπε ότι το πήραν απόφαση και θα μιλήσουν.

Δύο από τις κοπέλες, που ήμουν εγώ μπροστά, είπαν ότι δε θέλουν να προβούν σε καταγγελία. Έχει κόστος το να βγεις να μιλήσεις δημόσια για μια παρενόχληση, δεν είναι εύκολο.

Η Τζένη μετάνιωσε που δεν το είπε νωρίτερα γιατί δεν προστάτευσε άλλες κοπέλες. Ωστόσο απέτρεψε μια κοπέλα να πάει σε οντισιόν. Η Τζένη απελευθερώθηκε τώρα που το έκανε, νιώθει καλύτερα, έβγαλε από πάνω της ένα αγκάθι και το πέταξε....».

Δείτε το βίντεο.