Breaking News

Σπύρος Μπιμπίλας: «Πιστεύω ότι είμαι από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Dot.

«Από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει τον πραγματικό της ρόλο, εμείς πρέπει να περιμένουμε. Έρχονται ακόμα καταγγελίες. Υπάρχουν διαφόρων τύπων καταγγελίες για διάφορους ανθρώπους, που δεν είναι όλοι ηθοποιοί. Δηλαδή, μπορεί να είναι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Νωρίτερα αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό του ρόλο - που είναι μονόλογος - στην παράσταση «Το παγκάκι», η οποία ανεβαίνει ξανά και θα προβληθεί διαδικτυακά (video on demand) στην πλατφόρμα viva.gr.

«Ο θεατής μπορεί να βλέπει την παράσταση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θέλει στις 17, 18, 19 και 20 Απριλίου. Αν πετύχει και πάει καλά θα προστεθεί και μία εβδομάδα προβολών μετά το Πάσχα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε: «Όταν έπαιζα αυτό το ρόλο στο θέατρο, άκουγα τα αναφιλητά του κόσμου, που πραγματικά έκλαιγε... Τελειώνει πάρα πολύ δραματικά αυτό το έργο.... Πολλοί μου έλεγαν ότι δεν πιστεύουν πως είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έπαιζε στο "Κωνσταντίνου και Ελένης". Εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ένας μέτριος ηθοποιός. Αντίθετα, δεν είμαι μετριόφρων πάνω σ' αυτό και πιστεύω ότι είμαι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς, που παίζει τα πάντα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.