Breaking News

Σκουλός για αποχώρηση της Καγιά από το GNTM: «Δεν ήξερα ότι θα φύγει - H Βίκυ είναι το GNTM αλλά την καταλαβαίνω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά και την αποχώρησή της από το GNTM, καθώς αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing With The Stars. Ο Δημήτρης Σκουλός είπε για την αποχώρησή της από το GNTM στην κάμερα του Happy Day:

«Δεν ήξερα ότι θα αποχωρήσει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι. Μου το ανακοίνωσαν, φαντάζομαι ότι θα τους το είχε πει η Βίκυ λίγες ημέρες ή μία ημέρα πριν.

Μου έκανε τεράστια εντύπωση, βέβαια, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM, είναι σχεδόν αναντικατάστατη, αλλά επειδή ξέρω το team που εργάζεται πίσω από τις κάμερες, νομίζω ότι θα βρουν την καλύτερη λύση και ίσως να έχουμε ανακοινώσεις σύντομα. Ξέρω ότι το κανάλι είναι στη διαδικασία αναζήτησης της αντικαταστάτριας της Βίκυς...

Μίλησα με τη Βίκυ μέσω μηνυμάτων και μου είπε πολύ τρυφερά ότι θα είναι δίπλα μου για ό,τι χρειαστώ. Έλεγα ότι η Βίκυ είναι το GNTM, αλλά καταλαβαίνω την αποχώρησή της. Δεν προλάβαινε, έχει και 2 παιδιά».

Επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία είναι φίλη του, όπως τόνισε.