Breaking News

Survivor: Τα «καρφιά» της Μαριάνθης για Νικολέτα και Κόρο - «Η Καρολίνα ανέβαινε στις πέτρες για να παίρνει ύψος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη Δευτέρα η εκπομπή «Love It» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις της Μαριάνθης Κάσδαγλη, η οποία αποχώρησε από το Survivor. Η Μαριάνθη είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Τη στιγμή της αποχώρησης δεν είδα ότι όλοι είχαν φύγει και είχαν πάει πάνω στην Ελένη. Δεν ήταν και η πιο ωραία κίνηση, αλλά την καταλαβαίνω, χάρηκαν τα παιδιά που έμεινε ένας δικός τους άνθρωπος.

Πριν τον αγώνα άκουγα αρνητικά σχόλια, η πιο προκλητική απ' όλους ήταν η Νικολέτα. Με κορόιδευε κι έλεγε ότι δεν επικοινωνώ και πως είμαι αλλού... Ήταν φιδίσια αυτά τα πράγματα, ειδικά από γυναίκα προς γυναίκα, που δεν το περίμενα. Ήταν ξεκάθαρα μία στάση στρατηγικής γιατί ήθελαν να ρίξουν την ψυχολογία μου. 

Μου είπε η Χριστίνα ότι άκουσε την Καρολίνα να λέει για μένα αυτή τη λέξη. Την επόμενη μέρα ρώτησα την Καρολίνα εάν το είπε αυτό για μένα, αλλά δεν μου απάντησε. Αυτό σημαίνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά της.

Με τον Τριαντάφυλλο ήρθαμε κοντά γιατί δεν μας μιλούσε κανένας. Μείναμε οι δυο μας, ήμασταν τα μαύρα πρόβατα. Όταν άκουσα πρώτη φορά τον Ασημακόπουλο να λέει για τα χρήματα που του πρότεινε ο Τριαντάφυλλος, ήθελα να γελάσω παρά να θυμώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 χρονών, θα πει και τη χαζομάρα του, αλλά και την αλήθεια του... 

Πιέστηκα ψυχολογικά, πέσανε εννέα άτομα πάνω μου. Όλοι βρίσκουν φαγητό, δεν όφειλα να το μοιραστώ. Βρήκα στο δάσος φρούτα, ήταν και ο Ασημακόπουλος μαζί μου και έφαγε κι εκείνος.

Ο Κόρο μιλάει για την εξωτερική του εμφάνιση, του αρέσει να καυχιέται για τις κατακτήσεις του, τα μπαρ που δούλεψε στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια του και τα σπίτια των διασήμων. 

Η Νικολέτα δείχνει γλυκιά, αλλά δεν είναι έτσι. Και μου το έλεγε και η Σοφία... Ο Ηλίας ξεχωρίζει σαν άνθρωπος, αλλά επηρεάζεται από τους υπόλοιπους και την Καρολίνα που κοιμούνται μαζί και συζητάνε περισσότερο.

Η Καρολίνα λέει ότι είναι ακομπλεξάριστη, αλλά ανέβαινε πάνω στις πέτρες για να παίρνει λίγο ύψος μπροστά μου. Ήταν "βουτηγμένη" μέσα στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια...

Ο Ασημακόπουλος έχει καλή ψυχή, είναι αγαθός, αλλά επηρεάζεται από τον Κόρο. Ο Παύλος δεν αφήνει ποτέ τη Νικολέτα να κάνει κάτι μόνη της... πάει εκείνος για ξύλα και της ανοίγει και την καρύδα. Η Νικολέτα βγάζει ένα υπερβολικό νάζι, όχι μόνο στον Παύλο, αλλά γενικά σε όλα τα αγόρια. Ο Παύλος ακούει τη Νικολέτα και την Καρολίνα.

Την Καρολίνα τη νοιάζει μόνο να κάνει την ηλιοθεραπεία της και να έχει ωραία πλάνα. Η Νικολέτα και η Ελένη την επικροτούσαν για τα πλάνα που της έκαναν...».