Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα - Η Εύα θέλει πολύ ένα αδερφάκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της και την καθημερινότητά της εν μέσω πανδημίας με την κόρη της Εύα - που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - και τον σύζυγό της, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός είπε:

«Μια μέρα σηκώθηκα να πάω στο κομμωτήριο και ο Λευτέρης, για να με εκδικηθεί που έλειψα τόσες ώρες, βρήκα μετά στο σπίτι δύο ψάρια, δύο πουλάκια και το σκυλάκι τον Όλαφ! Ο Όλαφ είναι ένας κούκλος αλλά δεν ξέρω αν θα γλυτώσει από το στόμα της Ρόζας μ' αυτά που κάνει. Το πρωινό μου είναι μια τρέλα... Μόλις πήραμε το μικρό σκυλί, η Εύα δέθηκε περισσότερο και με το μεγάλο, τη Ρόζα... Αγαπάει πολύ τα ζώα και είναι υπεύθυνη μαζί τους...

Είμαστε αρκετές ώρες στην κουζίνα. Στην πρώτη καραντίνα δεν πηγαίναμε στα άλλα δωμάτια, ήμασταν μόνο στην κουζίνα! Τώρα... έχουμε επεκταθεί και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Σε όλο το σπίτι υπάρχει φαγητό... Πάντα μαγείρευα, αλλά με τον Λευτέρη δεν μπορώ πλέον να κάνω και πολύ εντυπωσιασμό. Καταρχάς μου έχει πετάξει τη χύτρα, δεν περνάω πολύ καλά. Δε θέλει χύτρα και μου έχει εξηγήσει τους λόγους... Έχουμε εξελιχθεί σε άλλες καταστάσεις.

Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα concept και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν...

Μου έχει λείψει η δουλειά μου, αλλά ήταν επιλογή μου. Υπήρξαν αρκετές προτάσεις για σήριαλ, αλλά ζύγισα τα πράγματα και ήταν επιλογή μου το να καθίσω την τρέχουσα σεζόν. Θεωρώ ότι τελικά ήταν πολύ σοφή επιλογή, καθώς έτσι όπως είναι τα πράγματα ήθελα να είμαι δίπλα στο παιδί. Καλά έκανα τελικά και πήρα αυτή την απόφαση γιατί η Εύα με χρειαζόταν στο σπίτι.

Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί για να έχει και η Εύα ένα αδερφάκι. Το θέλει και η Εύα πολύ. Δε νομίζω ότι έχω τελειώσει με το θέμα "μητρότητα", αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα, δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει... Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά του άνδρα μου, με τα οποία έχουν χτίσει μία σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει και το έχει στο μυαλό της, το εκφράζει ανοιχτά. Χαίρομαι που μου το λέει, άσχετα αν θα καταφέρουμε να έρθει ένα αδερφάκι. Δεν αγχωνόμαστε, όλα μέσα στη ζωή είναι».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην εκπομπή του Mega.