Breaking News

Survivor - Χριστίνα Κεφαλά για Σάκη Κατσούλη: «Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα μεγάλο σοκ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν πήγα με τον Σάκη στο Survivor, τον είδα στα γραφεία. Όταν τον είδα, έπαθα ένα μεγάλο σοκ. Είπα "Πού πάμε τώρα; Τι γίνεται... Power of Love;"...»

Στο πλατό της εκπομπής «Love it» φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας είπε:

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήθελα πολύ να μπω στο Survivor. Σκεφτόμουν πως θα είμαι εκεί μέσα, να αγωνίζομαι, να συμβιώνω με τα παιδιά και να δω τα όριά μου. Από μικρή μένω μόνη μου και ξέρω να επιβιώνω.

Δεν πήγα με τον Σάκη στο Survivor, τον είδα στα γραφεία. Όταν τον είδα, έπαθα ένα μεγάλο σοκ. Είπα "Πού πάμε τώρα; Τι γίνεται... Power of Love;"... Ήξερα και για τη Μαριαλένα.

Τον Σάκη τον είδα όταν υπέγραψα. Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, υπήρχε μια αμηχανία. Δεν το περίμενα...

Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ καλό παιδί. Είναι παρεξηγημένος... Γενικά δεν αντιπαθώ κανέναν από το παιχνίδι... Τα είχε βάλει με τον James. Αν τα είχε βάλει μαζί μου μπορεί να είχα άλλη εικόνα, δεν ξέρω. Με τον James μάλλον τα είχε βάλει γιατί συναγωνιζόταν το μυαλό τους, είναι και οι δυο πολύ έξυπνοι άνθρωποι.

Ο James είναι πολύ έξυπνο παιδί, το αναγνωρίζω αυτό. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι καλό και αυθόρμητο παιδί.  Νομίζω δεν έχει στρατηγική, απλά ο James τον καθοδηγεί κάποιες φορές. Δεν είπα ποτέ ότι ο Νίκος με τραυμάτισε επίτηδες, αλλά δεν μου ζήτησε συγγνώμη.

Με τον Σάκη είχα κάτι, το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο, πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι' αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα, έχει συναισθήματα. Από την άλλη, δεν παίρνω όρκο για κανέναν, μπορεί να θέλει να το δείξει λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα».

Στην εκπομπή προβλήθηκαν και δηλώσεις της Δήμητρας Τσιριμιάγκου, που είναι φίλη του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Λιβάνη, η οποία πιστεύει ότι ο Σάκης τα έχει ξαναβρεί με τη Μαριαλένα.

«Ο Σάκης έχει σίγουρα αισθήματα για τη Μαριαλένα, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει εpωτευτεί, την πάτησε και δεν ξεκολλάει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.