Breaking News

Survivor - Δικηγόρος Αλέξη Παππά: «Μου ζήτησε να συναντηθούμε όταν επιστρέψει στην Αθήνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε την Παρασκευή ο Στέλιος Σούρλας, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor.

«Μου έκανε βιντεοκλήση χθες και μιλήσαμε. Με ρώτησε για τους γονείς του και μου ζήτησε να τους μεταφέρω ότι κι αυτός είναι καλά. Με ρώτησε, επίσης, τι επικρατεί έξω και μου ζήτησε να συναντηθούμε όταν επιστρέψει στην Αθήνα γιατί έχουμε να πούμε πολλά», είπε και πρόσθεσε:

«Φυσικά και του μετέφερα όσα λέγονται για εκείνον, αν και η συνομιλία μας ήταν σύντομη, δύο λεπτά. Δεν είναι ότι δεν γνώριζε, ήταν λίγο σκεπτικός, αλλά χαμογέλασε. Θα δώσει τις απαντήσεις του όταν επιστρέψει. Δεν γνωρίζω αν θα προβεί σε αγωγές, θα το συζητήσουμε από κοντά...».

Όταν ρωτήθηκε για τη σύντροφο του ηθοποιού, την Alessia Demetz, η οποία είχε μιλήσει στον Alpha, ενώ χθες έδωσε συνέντευξη και στο Πρωινό, ο Στέλιος Σούρλας απάντησε:

«Την είδα... καλή ήταν... Κάποια από τα πράγματα που είπε, ήταν λίγο... περίεργα. Θα σας τα πει ο Αλέξης όταν επιστρέψει. Δεν πρόλαβα να του πω κάτι για την Alessia».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στο Πρωινό.