Breaking News

Survivor - Ελένη: «Ο Τριαντάφυλλος έχει έπαρση, έφερε πόντους κι έβγαλε τα... πιστόλια» - Τραυματίστηκε ο Νίκος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής οι Κόκκινοι νίκησαν με 10-7 τους Μπλε και απόλαυσαν το λαχταριστό έπαθλο φαγητού.

Ο Τριαντάφυλλος έφερε δύο νίκες, με τον ίδιο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του, ενώ πείραξε την Ελένη Χαμπέρη, λέγοντάς της ότι θα την κερδίζει συνέχεια η Καρολίνα. Από την πλευρά της η Ελένη είπε στην κάμερα:

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τρομερή έπαρση αφού κατάφερε να φέρει δύο πόντους για την ομάδα του. Και αφού έχει έπαρση και είναι καλά, αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για άλλη μια φορά. Ήρθα στην καλύβα και άρχισε πάλι να με συγκρίνει με την Καρολίνα. Μου έλεγε ότι "δε θα της ξαναπάρεις ποτέ πόντο". 

Το έκανα κι εγώ να φανεί λίγο πιο αστείο, του είπα "εντάξει ρε Τριαντάφυλλε, άσε κι εμάς τους αδύναμους να κερδίσουμε κανέναν πόντο επιτέλους" και μου απάντησε "όχι, εγώ δεν είναι αδύναμος". 

Θα τον δούμε και στο επόμενο αγώνισμα πώς θα είναι, αν θα κουτσαίνει ή αν θα φέρει νίκες και θα βγάλει πιστόλια...».

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος χτύπησε στο πόδι του κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Ο παίκτης των Μπλε επέστρεψε στην καλύβα, ενώ είπε στην κάμερα ότι πρήστηκε το γόνατό του και περιμένει να δει τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Μάλιστα, φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς φοβάται ενδεχόμενη αποχώρησή του λόγω του τραυματισμού του.

Δείτε τα βίντεο.