Breaking News

Survivor - Ελευθερία: «Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Λιβάνη - Η τριάδα έτρωγε κρυφά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν υπήρχε τίποτα εpωτικό με τον Αλέξη... θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον James, ίσως είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμα στο παιχνίδι - Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα, είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη - Η τριάδα σίγουρα έτρωγε κρυφά. Είχαν "καθαρίσει" τον Άγιο Δομίνικο...»

Το μεσημέρι της Τρίτης η εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία αποχώρησε από το Survivor. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Τον Αλέξη έτυχε να τον γνωρίζω πριν από το παιχνίδι από καλή μου φίλη, τον είχα συναντήσει κάποιες φορές. Μάλιστα, είχαμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, η κοινή μας φίλη του ζήτησε να με προσέχει. Η φίλη μου, μου είχε δώσει όλο το δικαίωμα ότι έχω μία ασφάλεια.

Κάποιοι άλλοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη... Έπεσα από τα σύννεφα όταν είπε ότι τον φλερτάρω, γιατί οι προθέσεις μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως να το παρεξήγησε που ένιωθα οικεία μαζί του. Συζητήσαμε και μου είπε ότι το παρεξήγησε και πως δεν ήθελε να με προσβάλει. Ο Τριαντάφυλλος μας πείραζε, έλεγε ότι θα παντρευτούμε με τον Αλέξη κι εμείς το κάναμε με χιούμορ σαν αναπαράσταση. Δεν υπήρχε τίποτα εpωτικό με τον Αλέξη. Εκείνος είναι σε μία σχέση και μου είπε να της στείλω την αγάπη του.

Δεν έχει στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι, οδηγεί τα πράγματα, έτσι όπως είναι τα γεγονότα. Ο Αλέξης θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον James, ίσως είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμα στο παιχνίδι.

Το ό,τι έψαξα το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και μπορώ να πω ότι εκτέθηκα... Με τα δύο παιδιά (τον James και τον Νίκο) είχαν γίνει πολλά σκηνικά που αφορούσαν κλεψιές και δεν υπήρχε καμία εμπιστοσύνη. Ήταν οι άνθρωποι που είχαν "καθαρίσει" τον Άγιο Δομίνικο. Η κίνηση να ψάξω το μπαούλο σε καμία περίπτωση δεν έγινε για να στοχοποιήσουμε τον οποιονδήποτε. Είχαμε μία περιέργεια με τη Μαριαλένα και μου είπε να κοιτάξω στο μπαούλο εάν έχουν πάρει κάτι.

Ο James παίζει στρατηγικά, είχε τη συμμαχία με το μέρος του και όποιον ήθελε να βγάλει στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον James. Μου φωνάζανε και με έλεγαν χαζή, "μαγειρεύανε" πολλά πράγματα όταν ήταν και η Άννα Μαρία, η οποία γελούσε ειρωνικά όταν δεν έφερνα πόντο. Μου έλεγε ψέματα. 

Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα, είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη, αλλά δεν μπορώ να σας το πω.

Όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης δεν μας μετέφερε τι γινόταν έξω. Με την άφιξή του είχε ζηλέψει ο James και ο Νίκος. Δε νοιάστηκαν για το καλό της Μαριαλένας, αλλά έψαχναν αφορμή για να τον στοχοποιήσουν. Η τριάδα σίγουρα έτρωγε κρυφά. Είχαν "καθαρίσει" τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω που τα έβρισκαν...»

Δείτε τα βίντεο.