Breaking News

Η εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου για τη σχέση του με το γιο του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου - μεταξύ άλλων - μίλησε για τη σχέση που έχει με τον 16χρονο γιο του, Αλέξανδρο, με τον οποίο μένουν μαζί τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός απέκτησε το 2005 τον Αλέξανδρο με τη Μαρία Σολωμού. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 και από το 2011 μέχρι σήμερα ο Μάριος Αθανασίου είναι μαζί  με τη φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Πριν λίγους μήνες η Μαρία Σολωμού είχε εξομολογηθεί: «Ο Αλέξανδρος μένει με τον μπαμπά του, έφυγε όταν ήταν 13 ετών. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα ότι στην εφηβεία θα μείνει μαζί του, γιατί εγώ είχα φοβηθεί ότι θα κάνει κάποια "επανάσταση τρελή". Και στην εφηβεία ο Μάριος μου το ζήτησε, όπως και έγινε».

Ο Μάριος Αθανασίου είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: «Με το γιο μου μένουμε μαζί 2-3 χρόνια. Η συγκατοίκηση έχει ένα μικρό ενδιαφέρον, είναι λίγο... αντρικό. Έχει λίγο κοντρίτσα και "μανούρα"... Τον ιντριγκάρει η κόντρα μαζί μου, τα προσωπικά δεν μου τα λέει ευθέως, αλλά με "καραμπόλα", τα φέρνει γύρω-γύρω. Ήταν κοινή απόφαση και των τριών να μείνουμε μαζί». 

Και πρόσθεσε: «Με τον πατέρα μου είχα διαρκώς μια σχέση να ανταγωνίζομαι... Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο είναι καρμπόν, άσχετα αν είναι πολύ διαφορετική γιατί το έχω προσπαθήσει, μεγαλώνουμε μαζί, μιλάμε κλπ... Ουσιαστικά την ίδια διαδρομή τράβηξε. Ήταν κάτι που δεν ήθελα να κάνω ποτέ στη ζωή μου, δηλαδή χώρισα όταν ήταν ακριβώς ενός έτους. Και μετά έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσω να το κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι μια σχέση που συνεχώς την ανταγωνίζομαι και προσπαθώ να την κάνω καλύτερη».


Τον περασμένο χρόνο ο Μάριος Αθανασίου είχε εξομολογηθεί για τη σχέση του με τον πατέρα του, που πρωτογνώρισε σε ηλικία 13 ετών:

«Mε τον πατέρα μου γνωριζόμαστε στα 13. Δημιουργείται ένα μεγάλο κενό πάλι από επιλογή δική μου, στα πλαίσια της οργής και του θυμού. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός πια και δεν γνωρίζω ούτε που βρίσκεται ο άνθρωπος και τι κάνει. Είμαι με μια φίλη μου, είμαι στο στρατό και ψάχνω με το αυτοκίνητο να βρω ένα μέρος να πάω. Ανοίγω το παράθυρο και κορνάρω σε ένα ταξί. Ρωτάω "Πώς πάω για περιφερειακό Λυκαβηττού από κάτω;" και μου λέει "Ωχ Μάριε!". Πιάσαμε κουβέντα... Κλείνω το παράθυρο, με ρωτάει η κοπέλα αν τον γνωρίζω τον κύριο και της απαντάω "Ναι, πατέρας μου είναι"!».