Breaking News

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - «Ζήτησα από τους φίλους μου να με ψηφίσουν» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, όπου προέκυψε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις νέες συνθέσεις στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, όπου οι Μπλε επικράτησαν με 10-9, με τον αγώνα να κρίνεται σε flag race...

Από την ψηφοφορία των Κόκκινων, ο Τριαντάφυλλος πήρε για ακόμη μία φορά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής συγκινήθηκε από τα λόγια που είπαν για τον ίδιο ο Σάκης Κατσούλης και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Σάκης τον χαρακτήρισε ένα μεγάλο και αυθόρμητο παιδί. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η Ελευθερία τόνισαν ότι πριν το συμβούλιο του μίλησαν και τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση, λέγοντάς τους ότι δεν έχει πρόβλημα να τον ψηφίσουν.

«Ζήτησα από τους φίλους μου να με ψηφίσουν. Εκτός από τον Σάκη και την Ελευθερία, ζήτησα και από τον Αλέξη να με ψηφίσει,  αλλά είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει με τίποτα. Ήθελα να βάλω πάνω απ' όλα την ομάδα», είπε από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος.

Νωρίτερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος επιτέθηκε λεκτικά σε Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά. «Αυτοί οι δύο είναι παίκτες ριάλιτι και όχι Survivors», είπε, μεταξύ άλλων και ακολούθησε αντιπαράθεση μαζί τους, στην οποία πήρε μέρος και ο Κόρομι.

Δείτε τα βίντεο.