Breaking News

Survivor: Ο τραυματισμός και τα δάκρυα του Μπόγδανου - «Ένας σατανάς παίζει θέατρο εις βάρος του Ηλία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Survivor αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Η ομάδα που απόλαυσε τελικά το έπαθλο ήταν η Μπλε, η οποία επικράτησε με 10-6. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Μαριαλένα, που νίκησε την Καρολίνα στο τελευταίο παιχνίδι.

Μετά το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε την ενόχλησή του που ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε ζέσταμα με τον Γιώργο Κόρομι των Μπλε.

Η Καρολίνα υποστήριξε τον Ηλία, ωστόσο σε συζήτηση που είχε αργότερα μαζί του στην καλύβα των Κόκκινων, τον κατέκρινε και του είπε ότι καλό είναι να μην ξανασυμβεί.

Όπως είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά τη συζήτηση με την Καρολίνα ο Ηλίας κλώτσησε ένα κούτσουρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι του.

Από την πλευρά του ο James Καφετζής συμβούλεψε τον Ηλία να μην παρασύρεται από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος πριν το αγώνισμα τον έκανε να ξεσπάσει και να χάσει τον έλεγχο και μάλιστα λίγο έλειψε να του ορμήσει.

«Με πνίγει το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα...», είπε αργότερα ο Ηλίας, που ξέσπασε σε δάκρυα σε δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε για τον Αλέξη Παππά: «Με  πονάει η καρδιά μου, που βλέπω ότι ένας σατανάς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον Ηλία. Παίζει θέατρο εις βάρος του...».

Δείτε τα βίντεο.