Breaking News

Το ξέσπασμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το πρόστιμο των χιλιάδων ευρώ στην επιχείρησή του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σάββατο ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για την επαναλειτουργία της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους από τη Δευτέρα 3 Μαΐου.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την αντίδρασή του, έπειτα από ερώτηση για το take away μετά τις 23:00 το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο «Μισθοφόρος» είπε (όπως θα δείτε στο βίντεο από το 6:30 και μετά):

«Το περίπτερο θα μπορεί να πουλάει μπύρα κι εμείς όχι; Δηλαδή, θα γίνει πάλι ό,τι έγινε και πέρσι; Θα τα παίρνουν από το περίπτερο, θα κάθονται στην πλατεία κι εμείς θα πληρώνουμε και τα self tests και όλα... Είναι 8 μήνες αυτή η αστοχία... Να βγάλω κι εγώ μια άδεια περιπτέρου...

Οι έλεγχοι που γίνονται πρέπει να είναι πιο ήπιοι. Μία μέρα, που έβρεχε, μπήκαν μέσα στο μαγαζί μου 3-4 άτομα, γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν έξω. Μπήκε ο αστυνομικός και - ενώ έχω και το βίντεο και τις φωτογραφίες - έφαγα ένα πρόστιμο, που κυμαίνεται από 3.000 έως 10.000 ευρώ. Και δε μπορώ να πάω πουθενά να κάνω αντιρρήσεις και με παραπέμπουν κατευθείαν στα δικαστήρια.

Δηλαδή, τι θα γίνει; Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ και απέναντι στην πλατεία έχει 2.000 άτομα. Δηλαδή, ο αστυνομικός δεν βλέπει τα 2.000 άτομα και βλέπει τα 4 άτομα σε ένα μαγαζί; Που στην ουσία δεν κάνουν κάτι, περιμένουν να πάρουν ένα κλαμπ σάντουιτς, το οποίο θέλει 15 λεπτά για να παρασκευαστεί. Εγώ έχω ήδη πληρώσει σε δικηγόρο ένα τετραψήφιο νούμερο, που δεν αντέχει η επιχείρησή μου να το κάνει αυτό».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open.