Breaking News

Θλίψη για την απώλεια του τραγουδιστή Λευτέρη Μυτιληναίου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο Λευτέρης Μυτιληναίος. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής απεβίωσε πριν δύο ημέρες, στις 5 Απριλίου, με τη λυπηρή είδηση να γίνεται γνωστή σήμερα.

Η wikipedia αναφέρει ότι τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι, από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορονοϊό. Η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1946. Κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε εταιρείες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλες.

O συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης έγραψε στο Facebook: «Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο ΑΚΡΟΝ αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής με επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα... Καλό ταξίδι Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες...».