Breaking News

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ξεβρωμίζει ο χώρος του θεάτρου από μία τεράστια γάγγραινα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» φιλοξενήθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση, όπως και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και θα εντάξει η δημόσια ραδιοτηλεόραση στο πρόγραμμά της την επόμενη σεζόν.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός είπε, αναφερόμενος στις καταγγελίες που συγκλονίζουν τους τελευταίους μήνες το χώρο του θεάτρου:

«Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό. Μερικά πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι είναι τόσο προχωρημένα... Μετά κυριάρχησε μία ανακούφιση ότι επιτέλους ξεβρωμίζει ο χώρος από μία τεράστια γάγγραινα, μία μεγάλη πληγή... Να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η όλη ιστορία να φτάσει στο στόχο της, στο τέρμα.

Ελπίζω να μην μάθουμε και για άλλες καταγγελίες... Έχω καταθέσει ήδη στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ ως αυτόπτης μάρτυρας για μία περίπτωση σωματικής βίας. Πιθανώς να χρειαστεί να καταθέσω ξανά.

Η επόμενη μέρα στο θέατρο σίγουρα θα είναι καλύτερη και πιο καθαρή. Μακάρι η όλη ιστορία να μη σταματήσει μόνο στο θέατρο, αλλά να βρει μιμητές και σε άλλους χώρους. Γιατί κάποια πράγματα που ξεκίνησαν σε άλλους χώρους, όπως στο δημοσιογραφικό, σταμάτησαν, δεν ακούστηκε κάτι περισσότερο...».

«Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο όπως το θέατρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται. Για τις κόρες μου ανησυχώ κυρίως για το βιοποριστικό θέμα. Ο γιος μου είναι 15 χρονών, έχει κλίση στις θετικές επιστήμες και χαίρομαι που κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα, όπως αθλητισμό, που εγώ δεν έχω καμία σχέση», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην εκπομπή του Mega.