Breaking News

Άλλαξαν όλα στο Survivor - Οι νέοι κανόνες - Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε ο Ν. Μπάρτζης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αυτό που είχε γίνει ήδη γνωστό.

Ο Νίκος Μπάρτζης δε θα συνεχίσει στο Survivor λόγω του τραυματισμού του στα γόνατα. Όπως είπε ο Λιανός, η παραγωγή του έκανε πρόταση να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνιστεί όταν οι συνθήκες του το επιτρέψουν. Ωστόσο, ο Νίκος αρνήθηκε και αποφάσισε να αποχωρήσει, καθώς δεν ήθελε να παραμείνει και να μην αγωνίζεται.

Στη συνέχεια ο Λιανός ανακοίνωσε: «Το Survivor αλλάζει από ομαδικό σε ατομικό. Από δω και πέρα η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική, αλλά όχι σε όλα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του, ενώ στα αγωνίσματα για τα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο διαφορετικές ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρχει διαδικασία επιλογής αρχηγών».

Αργότερα, μετά το συμβούλιο, εμφανίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, οι οποίoi συγκινήθηκαν, ενώ έκαναν αναφορά στην αξιοπρέπειά του.

Δείτε τα βίντεο.