Breaking News

Άρια Αγάτσα: «Δεν μπορώ να μιλήσω με πολιτικούς όρους γιατί είμαι εκλεγμένη στην ΕΣΗΕΑ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης ήταν και η Αριάδνη (Άρια) Αγάτσα, η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, αλλά και μία από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκαν στην Ελλάδα με το αθλητικό ρεπορτάζ. 

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει αποδεκτή στον ανδροκρατούμενο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Η Άρια Αγάτσα εξήγησε το ρόλο που έπαιξε η πολιτική στη ζωή της. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Η πολιτική μπήκε στη ζωή μου γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι που όλοι προσέφεραν στα κοινά άδολα, μας γέμιζε χαρά σαν οικογένεια... Εξελέγην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009 στην περιοχή που μεγάλωσα, τη Βοιωτία. Νωρίτερα είχα εκλεγεί δύο φορές νομαρχιακή σύμβουλος.

Εκείνη την εποχή έγινε στην Ελλάδα ένας "τεκτονικός σεισμός" στην πολιτική, άλλαξαν όλα. Δεν μετακινήθηκα εγώ... Θεώρησα ότι μπορούσα να εκφραστώ καλύτερα με μία άλλη συνθήκη. Το 2012 ήταν μία κίνηση η οποία ξένισε. Τώρα δεν ξενίζει καθόλου.

Μέχρι το 2012 εξάντλησα και την τελευταία μέρα της θητείας μου ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά αξιοποίησα μια πρόταση που μου έγινε και πήγα στη Νέα Δημοκρατία. Δεν μετάνιωσα γιατί θεωρώ ότι τελικά υπάρχει μία δικαίωση στην επιλογή μου, άσχετα αν εγώ δεν είμαι τώρα στην πολιτική...

Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να μιλήσω με πολιτικούς όρους γιατί είμαι εκλεγμένη στην ΕΣΗΕΑ. Δηλαδή, έχω βρει εκεί έναν δρόμο να εκφράζομαι...»

Δείτε τη συνέντευξη.