Breaking News

Η Τ. Μπρεάζου «ξετυλίγει» τη ζωή της: «Γεννήθηκα στη Ρουμανία, μεγάλωσα στη Ρόδο και ζω μόνη μου από 17,5 ετών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» την Τάνια Μπρεάζου, η οποία έχει μαγέψει κοινό και κριτική επιτροπή με τις μεταμορφώσεις της στο «YFSF - All Star». 

Η ταλαντούχα και όμορφη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην καταγωγή της που είναι από τη Ρουμανία, στα παιδικά της χρόνια στη Ρόδο, στο όνειρό της που έγινε πραγματικότητα και στην πορεία της στο τραγούδι. Μεταξύ άλλων, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Tραγουδάω από 5 χρονών, δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήταν το όνειρό μου. Ήμουν καλή μαθήτρια, λίγο "φυτό", αλλά πάντα τραγουδούσα. Στη Ρόδο τραγουδούσα σε σχολικές γιορτές, ενώ έκανα και live μόνη μου. Στη Ρόδο μεγάλωσα, εκεί είχα τη μπάντα μου.

Πήρα και υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο της Ρόδου, τελείωσα τις πανελλήνιες και ήρθα στην Αθήνα για σπουδές.

Ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του X- Factor και μου είπαν να πάω για οντισιόν... Είχε δηλώσει συμμετοχή μια φίλη μου χωρίς να το ξέρω. Στην αρχή δεν το πήρα σοβαρά, αλλά μετά επικεντρώθηκα περισσότερο στο σόου... Η Τάμτα με στήριξε πάρα πολύ.

Γεννήθηκα στη Ρουμανία. Από 2 ετών έως 9 ετών μεγάλωσα στην Κρήτη και μετά πήγαμε οικογενειακώς στη Ρόδο λόγω της δουλειάς των γονιών μου. Κατάγομαι από το Σιμπίου της Ρουμανίας και από το Μπρασόβ. Αγαπώ το ίδιο τη Ρουμανία και την Ελλάδα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια χώρα.

Είμαι μοναχοπαίδι. Ήμουν συνεσταλμένο παιδί, μετά ξεκίνησα να ανοίγομαι κι έκανα φίλους και παρέες... Στο σχολείο τα παιδάκια, όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό - π.χ. έναν άνθρωπο από άλλη χώρα -, είναι λογικό να το σχολιάζουν. Δυστυχώς, υπάρχει ακόμα  το μπούλινγκ. Είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται μπούλινγκ.

Ζω στην Αθήνα μόνη μου από 17,5 ετών. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει, η μαμά μου ζει στην Αγγλία και ο πατέρας μου στη Ρουμανία...

Είμαι σε μια φάση δημιουργική και θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι πολύ καλά.

Στην πρώτη καραντίνα, έμεινα με τη μαμά μου και το χάρηκα πολύ. Είχε έρθει να με δει και δεν μπόρεσε να φύγει λόγω καραντίνας. Έχω να δω τον πατέρα μου περίπου 4-5 χρόνια. Ζει στη Ρουμανία, είναι καλά, αλλά δεν έχει βρει το χρόνο να έρθει. Θα πάω να τον δω εγώ, τον αγαπώ εξίσου, αλλά η μαμά μου είναι ο άγγελός μου.»

Δείτε το βίντεο.