Breaking News

ELIF: Επεισόδια 854 - 855, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 3/6/21 - Επεισόδιο 854: Η Ράνα λέει στον Ταρίκ πως η Χουμεϊρά έμαθε τυχαία για το ξενοδοχείο, που είχαν μείνει μαζί και πως της τηλεφώνησε γιατί ήθελε να το μοιραστεί μαζί της. Ο Ταρίκ σοκάρεται καθώς ήταν το τελευταίο πράγμα, που περίμενε να συμβεί. Η Ράνα του λέει ψέματα πως αν δεν ήταν εκείνη να την εμποδίσει, η Χουμεϊρά θα του είχε ήδη ζητήσει διαζύγιο αλλά κατάφερε να της αλλάξει γνώμη. Η Χουμεϊρά είναι σίγουρη πως ο Ταρίκ την απατάει. Ο Κερέμ λέει στην Μπιρτσέ πως τα σχέδια της είναι υπέροχα.

Ο Ταρίκ είναι στριμωγμένος και πρέπει να βρει μια εξήγηση για να δώσει στη Χουμεϊρά. Της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν του απαντάει και ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον. Η Μπιρτσέ ευχαριστεί τον Γιουνούς για τη βοήθεια και την υποστήριξη του. Ο Γιουνούς χαίρεται που τη βλέπει χαρούμενη αλλά νιώθει περίεργα γιατί έχει πολύ δυνατά αισθήματα για ένα κoρίτσι για πρώτη φορά στη ζωή του. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην έπαυλη και κάνει φιλοφρονήσεις στη Χουμεϊρά. Της λέει πως έχει αγοράσει ένα δώρο για το μωρό τους αλλά το ξέχασε στο γραφείο. Ταυτόχρονα τηλεφωνεί πίσω στο άγνωστο νούμερο, από το οποίο τον είχε καλέσει ο Τζεμ ως υπάλληλος ξενοδοχείου και αφήνει να εννοηθεί ότι ήταν μόνος του στο ξενοδοχείο.

Η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Η πρώτη αφίσα με την Ελίφ να διαφημίζει παιδικά παπούτσια είναι έτοιμη. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά τη δείχνουν στην Ελίφ και εκείνη σκέφτεται πως ίσως τώρα τη δει η μητέρα της και την αναζητήσει. Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν επειδή έδωσε το τηλέφωνο του στη Χουμεϊρά. Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως ο Σαφάκ είναι ο άντρας που θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την αγαπημένη του. Η Ιντίζ μιλάει στον Εμιρχάν για έναν κλέφτη στη γειτονιά και εκείνος φοβάται και αναρωτιέται ποιος θα προστατέψει εκείνον και τη μητέρα του...


Παρασκευή 4/6/21 - Επεισόδιο 855: Η Μελέκ μιλάει στην Τουλάι και τη Ζουλιντέ για το όνειρό της με την Ελίφ και την ελπίδα που νιώθει ότι θα βρει την κόρη της. Η Ελίφ κοιμάται με την αφίσα της αγκαλιά και έχει και εκείνη την ίδια ελπίδα, πως σύντομα θα ξαναδεί τη μητέρα της. Ο Κερέμ ευχαριστεί τη Σουρεγιά για όλα όσα έχει κάνει για εκείνον. Ο Κερέμ φαντασιώνεται τη Σουρεγιά να είναι γυναίκα του. Ο Ταρίκ φέρεται στη Χουμεϊρά σαν να είναι πριγκίπισσα. Θέλει να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη της γιατί ένας χωρισμός σημαίνει πως θα χάσει τη θέση του και στην εταιρία. Η Ράνα και η Χουμεϊρά μιλάνε στο τηλέφωνο. Η Χουμεϊρά της λέει πως όσα υποψιάστηκε για τον άντρα της ήταν μια παρεξήγηση.

Ο Ταρίκ τις ακούει και μετά τηλεφωνεί στη Ράνα και εκείνη του λέει ψέματα πως τον βοηθάει με τη γυναίκα του γιατί δεν θέλει να έχει προβλήματα με τον Τζεμ, το αγόρι της. Ο Εμιρχάν βλέπει εφιάλτη πως κλέφτες μπαίνουν στο σπίτι τους. Ξυπνάει ταραγμένος και η Ζουλιντέ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Ζουλιντέ θυμάται τα λόγια της Τουλάι, πως ο Εμιρχάν χρειάζεται έναν πατέρα και πως δεν πρέπει να αφήσει τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ επαινεί τον γιο της για τη σκληρή δουλειά και ο Ταρίκ την ακούει και ζηλεύει. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του έχει γίνει πραγματικότητα, ο Κερέμ παίρνει τα ηνία της εταιρίας. 

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Κερέμ να κάνει ένα διάλλειμα και όταν βγαίνει από το γραφείο, μπαίνει κρυφά ο Ταρίκ και κοιτάζει την ηλέκτρονική του αλληλογραφία. Μαθαίνει πως την επόμενη μέρα θα αναρτηθούν σε όλη τη χώρα οι διαφημιστικές αφίσες με την Ελίφ. Ξέρει πως αυτό σημαίνει ότι η Μελέκ μπόρει να δει τις αφίσες και να βρει την Ελίφ. Τηλεφωνεί σε διάφορους για να το εμποδίσει. Το επόμενο πρωί ο Κερέμ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και τον ενημερώνουν πως έγινε ένα ατύχημα και όλες οι αφίσες έχουν καεί...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ