Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 23: Αποχώρησε η Φένια Τσικιτίκου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της «Φάρμας» είχε αποχωρήσει η μία από τις δίδυμες, η Έλενα Τσικιτίκου, η οποία άφησε ένα γράμμα πίσω της.

Στο γράμμα, που διαβάστηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής 28 Μαΐου, η Έλενα πρότεινε ως πρώτη υποψήφια αρχηγό την αδερφή της, Φένια Τσικιτίκου.

Μετά από ψηφοφορία, αναδείχθηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη ως δεύτερη υποψήφια για την αρχηγία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι ο αγώνας αρχηγίας θα αποτελείται πλέον από 3 γύρους. Αρχηγός θα αναδεικνύεται ο παίκτης που κερδίζει τα 2 από τα 3 αγωνίσματα.

Οι δύο γυναίκες (Φένια Τσικιτίκου και Κυριακή Κατσογρεσάκη) μονομάχησαν και τελικά αρχηγός αναδείχθηκε για τρίτη συνεχομένη φορά η Κυριακή Κατσογρεσάκη.


Στο βίντεο η μονομαχία για την αρχηγία.


Οι κανόνες άλλαξαν στη «Φάρμα» με αποτέλεσμα να μην υποδειχθούν υπηρέτες. Η αρχηγός Κυριακή Κατσογρεσάκη, που είχε ασυλία, υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο τη Μαρία Μιχαλοπούλου.

Στη συνέχεια η Μαρία Μιχαλοπούλου επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο και αντίπαλό της τη Φένια Τσικιτίκου.


Η Μαρία και η Φένια μονομάχησαν, διεκδικώντας την παραμονή τους. Η μονομαχία αποχώρησης αποτελούνταν από πέντε φάσεις, καθεμία από τις οποίες χάριζε διαφορετικούς πόντους στη νικήτρια.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου νίκησε στις 4 φάσεις, οπότε δεν χρειάστηκε να γίνει το τελευταίο αγώνισμα (στο βίντεο η μονομαχία αποχώρησης).


Η Φένια Τσικιτίκου αποχώρησε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και θα πάει να συναντήσει την αδερφή της. Κατά την αποχώρησή της, αναπολώντας όσα βίωσε στη «Φάρμα», δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Δείτε ολόκληρο το 23ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1