Breaking News

Ενισχύεται ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ. με 16 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας με 16 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες. Κατανέμονται σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Παρελήφθησαν 16 νέες δίκυκλες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κατανέμονται σε υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συγκεκριμένα 6 στη Λάρισα, 4 στη Μαγνησία, 3 στα Τρίκαλα και 3 στην Καρδίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή (1.453) νέων οχημάτων (σχετικό το από 13-12-2020 Δελτίο Τύπου), ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον (239) οχήματα.

Με την προσθήκη των δικύκλων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.»