Breaking News

House of Fame - Live Concert: Αποχώρησε η Έλενα Δομάζου - Οι 4 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Όλες οι εμφανίσεις (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση της Έλενας Δομάζου ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΪ, περίπου 
στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, το 10o live concert του House of Fame La Academia, που παρουσιάζει η Ελένη Φουρέιρα.

Κατά τη διάρκεια του live έγινε η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή της ψηφοφορίας, που πραγματοποιήθηκε μέσα από τα panikmusic.gr και Panik Music App, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα γίνει video clip. Πρόκειται για το τραγούδι «Μίλα Της» του Σάκη Ρουβά, που ερμήνευσε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ο Στέφανος θα γυρίσει το video clip την προσεχή Τετάρτη.


Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Έλενα Δομάζου, η Μαριάννα Κάρα και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου. Όπως σε κάθε live concert, το αποτέλεσμα καθόρισε η ψηφοφορία του κοινού, που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Από το House of Fame αποχώρησε η Έλενα Δομάζου, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές.


Η κριτική επιτροπή - ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος - αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των σπουδαστών.

Από την τελική βαθμολογία, που συγκέντρωσαν οι σπουδαστές, αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από τη  Βένια Καραγιαννίδου, καθώς είχε ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκατοίκους της.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είχε τη δυνατότητα να «σώσει» έναν σπουδαστή, ωστόσο επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει το δικαίωμά του.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι 4: ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion.


Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διπλή αποχώρηση από το House of Fame.

Επίσης, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα δε θα υπάρχει ασυλία, καθώς θα καταργηθεί η ανάδειξη του μαθητή της εβδομάδας.

Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, όσα έγιναν στο 10ο live concert του House of Fame.