Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 17: Έκπληξη οι δύο μονομάχοι! - Ο αρχηγός, ο πιο δημοφιλής παίκτης και η νέα παίκτρια (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αποχωρήσει από τη «Φάρμα» ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος άφησε ένα γράμμα πίσω του. Στο γράμμα, που διαβάστηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής 7 Μαΐου, πρότεινε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Μετά από ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Θανάσης Πάτρας ως δεύτερος υποψήφιος για την αρχηγία.

Οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί (Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Θανάσης Πάτρας) μονομάχησαν και τελικά αρχηγός αναδείχθηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.


Στο βίντεο η μονομαχία για την αρχηγία.


Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι - σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού - δημοφιλέστερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος πήρε την ασυλία ενώ σταμάτησε και το σερί του Στράτου Τζώρτζογλου. Ο Ιατρόπουλος ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.


Ένα πολύ έντονο ξέσπασμα είχε ο Στράτος Τζώρτζογλου... Ο Βασίλης Μαντζουράνης, που αποχώρησε, μετέφερε στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ότι ο ηθοποιός είπε να προσέχουν τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Από την πλευρά του ο Στράτος Τζώρτζογλου το αρνήθηκε, τονίζοντας ότι το είπε με διαφορετικό τρόπο και πως παραποιήθηκαν τα λόγια του, ενώ έκανε λόγο για σπιουνιά προκειμένου να τσακωθεί με τον Ιατρόπουλο.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) και η Μαρία Μιχαλοπούλου δεν μπορούσαν να επιλεγούν ως υπηρέτες καθώς νίκησαν στο quiz.

Κατόπιν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος επέλεξε ως υπηρέτες τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη μία από τις δίδυμες, τη Φένια Τσικιτίκου.


Από τους δύο υπηρέτες έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος επέλεξε ως πρώτο μονομάχο τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Ακολούθησε αγώνας για την ασυλία μεταξύ των ανδρών, τον οποίο κέρδισε ο Κώστας Γκρέκας.

Στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε την έκπληξη καθώς επέλεξε ως δεύτερο μονομάχο τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπη)!


Στο επόμενο επεισόδιο οι δύο άντρες θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Δείτε ολόκληρο το 17ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1