Breaking News

House of Fame: Ο Μεταξόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από τη Βένια για τη στάση της απέναντι στην Κόνη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Έλενας Δομάζου από το House of Fame, στο επεισόδιο της Δευτέρας έγινε η αξιολόγηση των εμφανίσεων του live concert από τους καθηγητές.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη Παρασκευή είναι 4: ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διπλή αποχώρηση από τη μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ.

Η Βένια Καραγιαννίδου είχε ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκατοίκους της και η στάση της εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Την περασμένη Πέμπτη, η Κόνη Μπιζιντή είχε ξεσπάσει σε κλάματα καθώς όταν ξεκίνησε να κάνει πρόβα το τραγούδι της, η Βένια μιλούσε με τον Άρη Βανταράκη, αδιαφορώντας για την προσπάθεια που έκανε η συμπαίκτριά της.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ζήτησε το λόγο από τη Βένια, η οποία έδειξε να μην αναγνωρίζει το λάθος και προσπάθησε να δικαιολογηθεί, τονίζοντας, μάλιστα, ότι η Κόνη έφυγε με απότομο τρόπο από την αίθουσα.

Αργότερα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση επέλεξαν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στο κρίσιμο live της επόμενης Παρασκευής.
 
Δείτε τα βίντεο.