Breaking News

House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή: «Από την πρώτη εβδομάδα πίστεψα ότι ο Στέφανος θα είναι ο νικητής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» φιλοξενήθηκε το Σάββατο η Πένυ Μπαλτατζή, η οποία ήταν υπεύθυνη φωνητικής στο House of Fame, που έριξε τίτλους τέλους με μεγάλο νικητή τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα... Μεταξύ άλλων, είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Το περίμενα από την πρώτη εβδομάδα ότι θα κερδίσει ο Στέφανος: με την αμεσότητα, τη λαϊκότητα, το παιδί της διπλανής πόρτας... αυτό το πάρα πολύ άμεσο.

Πιστεύω ότι έχει star quality. Πρώτα απ' όλα έχει ένα προσωπάκι που το αγαπάει η κάμερα. Το αγαπάει η Panic αυτό το προσωπάκι. Της Panik της αρέσει πολύ αυτό το καστανό, το αδύνατο, το μικροκαμωμένο... 

Ο Στέφανος έδειξε εξέλιξη μέσα στις εβδομάδες. Και επειδή ήταν πραγματικά ο πιο άγουρος, για αυτό είδαμε και τόσο μεγάλη πρόοδο.

Βέβαια, υπήρξαν κι άλλοι άγουροι, αλλά δεν είδαμε μεγάλη πρόοδο. Άρα το θέλει η καρδούλα του, αυτό πιστεύω. Ο Στέφανος είναι ένα λαϊκό παιδί, που είναι μαχητής».

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό η Εύη Δρούτσα είχε επισκεφθεί τους σπουδαστές στο House of Fame και είχε πει στον Στέφανο:  «Εσύ θα γίνεις σταρ. Είσαι γεννημένος σταρ. Μου θυμίζεις πολύ το Νίνο, ο οποίος είναι και φίλος μου».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.


Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ?ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ? ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ .. "ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ".. Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ (ΚΛΑΙΩΩΩ) ΚΑΠΕΛΩΣΕ Κ ΤΟΥΣ 5 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΒΓΗΚΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ???? ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΤΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.

» Σχολιάστε