Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 15: Η μονομαχία φίλων, ο νέος αρχηγός, ο πιο δημοφιλής παίκτης και οι δύο υπηρέτες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο η Ειρήνη Κολιδά είχε νικήσει στη μονομαχία αποχώρησης, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε οικειοθελώς, με αποτέλεσμα να παραμείνει στη «Φάρμα» η ηττημένη Μαρία Μιχαλοπούλου. Φεύγοντας, η Ειρήνη άφησε ένα γράμμα πίσω της...

Στο γράμμα, το οποίο διαβάστηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Μ. Σαββάτου, πρότεινε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου. Μετά από ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ως δεύτερος υποψήφιος για την αρχηγία.

Ο δύο φίλοι, που είναι οι μεγαλύτεροι ηλικιακά στο ριάλιτι, μονομάχησαν και τελικά αρχηγός αναδείχθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.


Κατόπιν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους στον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος είχε ασυλία. Ο ηθοποιός αναδείχθηκε δημοφιλέστερος παίκτης για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Ασυλία είχαν και οι Θανάσης Πάτρας και Κάτια Δέδε, οι οποίοι νίκησαν στο quiz, οπότε δεν μπορούσαν να επιλεχθούν ως υπηρέτες. Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια υπήρξε αντιπαράθεση, καθώς η Κυριακή Κατσογρεσάκη θεώρησε ότι κάποιος παίκτης είπε τη σωστή απάντηση στην Κάτια.


Κατόπιν ο αρχηγός Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε ως υπηρέτες τον Κώστα Γκρέκα και τη Μαρία Μιχαλοπούλου.

Συγκινημένος ο Ιατρόπουλος εξήγησε ότι λατρεύει τη Μαρία, αλλά δε θα μπορούσε να ψηφίσει την Κυριακή Κατσογρεσάκη, καθώς τη θεωρεί περισσότερο ικανή να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του παιχνιδιού.


Δείτε ολόκληρο το 15ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1