Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 18: Αποχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της «Φάρμας» είχαν προκύψει οι δύο υποψήφιοι μονομάχοι... Αρχικά ο νέος αρχηγός Βασίλης Θεοδωρόπουλος επέλεξε τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος, με τη σειρά του, επέλεξε ως αντίπαλό του τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπη).

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου 8 Μαΐου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Ντούπης μονομάχησαν, διεκδικώντας την παραμονή τους.


Πριν τη μονομαχία αποχώρησης τα λόγια του Μιχάλη Ιατρόπουλου για το φίλο του, συγκίνησαν τον  Στράτο Τζώρτζογλου. Συγκεκριμένα, o Ιατρόπουλος είπε:

«Ο Στράτος έδειξε ότι έχει λόγο και τον κρατάει και αυτό είναι που τον ξεχωρίζει σαν άνθρωπο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει φιλότιμο, καλές και κακές στιγμές όπως όλοι μας, αλλά η απόφασή του να αγωνιστεί με τον Ντούπη νομίζω ότι ήταν η καλύτερη στιγμή του στη Φάρμα. Αυτή την απόφαση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη προσωπικότητα και πολύ μεγάλο ψυχικό σθένος για να την πάρεις. Υποκλίνομαι στη γενναιότητά του και τη γενναιοδωρία του και στον εαυτό του και στο τηλεοπτικό κοινό και στην οικογένειά του».

O Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ σχολίασε: «Γαμ@το, με πιάνουν οι βλακείες τώρα... Έχω πιεστεί πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες και λέει κι αυτός τώρα "χαζομάρες"...», με τον Ιατρόπουλο να τον αγκαλιάζει.


Ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης, η οποία αποτελούνταν από πέντε φάσεις, καθεμία από τις οποίες χάριζε διαφορετικούς πόντους στο νικητή.

Ο αγώνας ανάμεσα στους δύο μονομάχους ήταν σκληρός, κρατώντας σε αγωνία το τηλεοπτικό κοινό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κατάφερε να κερδίσει και αποχώρησε από τη Φάρμα.

Στο βίντεο η μονομαχία αποχώρησης.


Δείτε ολόκληρο το 18ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1