Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 19: Ο νέος αρχηγός, ο πιο δημοφιλής παίκτης και ο πρώτος μονομάχος (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αποχωρήσει από τη «Φάρμα» ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος άφησε ένα συγκινητικό γράμμα πίσω του. Στο γράμμα, που διαβάστηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής 14 Μαΐου, πρότεινε ως πρώτη υποψήφια αρχηγό τη Φένια Τσικιτίκου.

Μετά από ψηφοφορία, αναδείχθηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ως δεύτερη υποψήφια για την αρχηγία.

Οι δύο γυναίκες (Φένια Τσικιτίκου και Κυριακή Κατσογρεσάκη) μονομάχησαν και τελικά αρχηγός αναδείχθηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.


Στο βίντεο η μονομαχία για την αρχηγία.


Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι - σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού - δημοφιλέστερος παίκτης αναδείχθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία πήρε την ασυλία. Η Μαρία συγκινήθηκε, ενώ έδειχνε να μην μπορεί να το πιστέψει.


Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Κάτια Δέδε δεν μπορούσαν να επιλεγούν ως υπηρέτες καθώς νίκησαν στο quiz.

Κατόπιν η Κυριακή Κατσογρεσάκη επέλεξε ως υπηρέτες τον Κώστα Γκρέκα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μπήκε στο ριάλιτι την περασμένη εβδομάδα.

Από τους δύο υπηρέτες έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη επέλεξε ως πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Ακολούθησε αγώνας για την ασυλία μεταξύ των γυναικών, τον οποίο κέρδισε η Κάτια Δέδε..

Στο επόμενο επεισόδιο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα επιλέξει την αντίπαλο της και οι δύο γυναίκες θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Δείτε ολόκληρο το 19ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1