Breaking News

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Φούντωσαν ξανά οι φήμες μετά τη ρομαντική απόδρασή τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ben Affleck είχε χωρίσει με την Ana de Armas τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης. Η Jennifer Lopez χώρισε τον Απρίλιο με τον αρραβωνιαστικό της και πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Alex Rodriguez.

Πριν λίγο καιρό ο Ben Affleck καταγράφηκε να βγαίνει από το λευκό SUV της πρώην συντρόφου του Jennifer Lopez... Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το Νοέμβριο του 2002, αλλά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2003. Ο οριστικός χωρισμός τους φέρεται να έγινε στις αρχές του 2004.

Μια πηγή είχε υποστηρίξει στην Page Six ότι συναντήθηκαν τουλάχιστον 3 φορές, ωστόσο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας είπαν ότι είναι «αυστηρά φίλοι».

O 48χρονος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης και η 51χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός συναντήθηκαν ξανά το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που έφερε στη δημοσιότητα και αποκλειστικές φωτογραφίες, οι δυο τους απόλαυσαν μια ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο σε ένα πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο στη Μοντάνα, όπου ο Ben Affleck θεωρείται ότι έχει ένα σπίτι.

«Έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Όλα έγιναν γρήγορα και έντονα, αλλά η Jennifer είναι χαρούμενη», είπε μια πηγή τη Δευτέρα, μετά το ταξίδι τους στο Big Sky στα Βραχώδη Όρη, κοντά στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Οι φωτογραφίες τους δείχνουν μαζί σε ένα όχημα SUV, ενώ τους καταγράφουν να βγαίνουν και από το ιδιωτικό τζετ κατά την επιστροφή τους στο Λος Άντζελες.

Είναι απλά φίλοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον μετά το χωρισμό τους ή έχει γίνει αναθέρμανση της παλιάς σχέσης τους; Ο χρόνος θα το δείξει...




Να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner.

Η Jennifer Lopez έχει δύο 13χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.